SANJE 09.04. 2017 IN SPOROČILO 15.04.2017

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.04.2017

Proti jutru sem imel sanje: bil sem v določenem lokalu v Manausu in videl mnogo mnogo ljudi v stiski. Vsi so bili bolni, kontaminirani in za njih ni bilo upanja. Te osebe so kličale od bolečin, obupane jokale; druge so bile slabotne in niso imele moči, da bi hodile. Bila je žalostna vizija, apokaliptična, boleča za videti, resnični kaos, kot se še ni zgodilo v Amazoniji.
Naenkrat sem videl, da se je nebo odprlo in videl sem Našo Gospo. Dala mi je njeno podobico, Naše Gospe Aparecide, z lepo krono iz zlata, zgledala je kot tista, ki jo imam doma, toda krona je bila drugačna in je močno svetila. Naša Gospa mi je dala razumeti, da vsi, ki bodo pogledali njeno podobo z vero in prosili z zaupanjem, se skesali svojih grehov, bodo ozdraveli.
Naenkrat sem se videl v določenem prostoru, izgledala je majhna Kapela, zelo preprosta, lesena, ki je spominjala na podnožje Amazonke in k tej Kapeli so hotele iti mnoge osebe in napotilo se jih je na tisoče. Vse te osebe so želele priti do Kapele, ker so želele gledati podobo Naše Gospe. Šel sem spredaj pred Kapelo in dvignil zelo visoko podobo Naše Gospe. Njena krona je močno sijala v tem trenutku in vsi ljudje so jo navdušeni gledali ter jokali. To je česar se spominjam. Sanje so se me zelo dotaknile in ostal sem zamišljen nad tem kar sem videl. Bilo je zelo resnično!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 08.04.2017
Mir moj ljubljeni sin, mir tvojemu srcu in tvoji družini!
Moj sin, še enkrat prihajam iz nebes. Tvoja Mati želi rešitev duš, toda toliki so slepi, gluhi in nemi.
Človeštvo nadaljuje strašno žaljenje Srca mojega Božjega Sina in ne more prejeti njegovega odpuščanja in usmiljenja, zaradi grehov nečistosti, nezvestobe in grehov splava, ki jih delajo.
Vstopi v moje Brezmadežno Srce in ga potolaži, moj sin. Moje Materinsko Srce je ogorčeno in žaljeno in to kliče Božjo Pravičnost mojega Sina Jezusa. Prosi skupaj z menoj odpuščanja za nehvaležne grešnike, da bi se Jezus pustil omehčati in jih ne bi kaznoval kot zaslužijo.
Daruj vse mojemu Sinu Jezusu po mojem Brezmadežnem Srcu. On je pozoren na glas tvojih prošenj in sprejema tvojo tišino kot nekaj dragocenega, za dobro mnogih duš.
Moli, moli, moli in bodi človek molitve, vere in svetosti. Jaz te ljubim in sprejemam pod svoj Materinski plašč. Sprejmi mojo ljubezen in moj blagoslov: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!